Skip to main content

Vacature Meewerkend Voorman

Ken jij straks alle hoeken van onze nieuwe werkplaats? Vanwege groei zijn we net verhuisd naar ons nieuwe pand in Oud-Gastel en zijn we per direct opzoek naar een Meewerkend Voorman. Wil jij naast het managen van onze werkplaats ook samen met onze servicemonteurs gave projecten draaien? Dan is deze afwisselende rol wat voor jou!

Functie: Meewerkend Voorman
Dienstverband: Fulltime (40 uur per week)
Locatie: Oud Gastel (Roosendaal)

Waarom Trime North?

Bij ons is de sky de limit! Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor jouw rol! We bieden een uitdagende en afwisselende functie met mooie vooruitzichten voor de toekomst. Je hebt veel vrijheid en krijgt de kans om met ons mee te groeien. We bieden natuurlijk een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar en een 13e maand.

Wij zijn een fabrieksvestiging van ons moederbedrijf Trime S.r.l. dat is gevestigd in het mooie Italië. Ons moederbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobielen(hybride) lichtmasten, mobiele camaramasten, mobiele wasplaatsen en (hybride) generatoren voor veel uiteenlopende sectoren. Als fabrieksvestiging zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Als Meewerkend Voorman bij Trime North
Ben je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van onze werkplaats. In onze werkplaats voeren we verschillende reparaties uit en daarnaast stallen we daar onze voorraad. Ook worden er reparaties bij klanten op locatie verzorgd. Hierbij komt jouw team van servicemonteurs om de hoek kijken. Je regelt alles voor deze collega's, zodat zij goed hun werk kunnen uitvoeren. Indien nodig, sluit je zelf aan en ga je samen met je collega's op pad om de machines weer te laten werken. Ook is er de mogelijkheid om naar Italië te gaan en daar een kijkje te nemen in onze productie. Lekker afwisselend!

  • Je houdt je bezig met het inrichten, beheren en optimaliseren van onze werkplaats;
  • Je verzorgt de dagelijkse planning en aansturing voor onze servicemonteurs;
  • Je hebt contact met klanten over eventuele storingen;
  • Je maakt de werkbonnen en bespreekt deze met onze officemanager.

Wat wij verwachten

Waarom is deze rol op jouw lijf geschreven?
Je beweegt je makkelijk binnen onze organisatie en hebt een klant- en servicegerichte houding. Je vindt het leuk om veel verschillende dingen op te pakken en neemt hierin het voortouw. Tijdens drukke momenten laat jij je niet gek maken en weet jij juist rust te bewaren. Daarnaast kom je representatief over en beschik je over je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Verder heb je:

  • Een achtergrond in elektrotechniek of mechatronica;
  • Ervaring met plannen en organiseren;
  • Eerder mensen gecoacht of aangestuurd; 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kun je goed overweg met het Microsoft Office pakket. 

Kopje koffie in ons nieuwe pand?
We leren jou graag kennen! Solliciteer via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Laat ook dan je gegevens achter, we beantwoorden graag jouw vragen.