Skip to main content

Wereldprimeur Trime op Infra Relatiedagen 2023

Wereldprimeur tijdens de Infra Relatiedagen

Wij kunnen niet wachten u onze wereldprimeur te demonstreren. Bent u ook benieuwd? Kom dan naar de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Van dinsdag 7 februari tot en met donderdag 9 februari zijn onze machines op diverse plekken te bezichtigen.

X-Mine Monster

Op het buitenterrein 'Materieelpark van Heden en de Toekomst' demonstreren wij op plek ME-1 onze wereldprimeur: de allereerste Trime X-Mine Monster. Deze krachtpatser heeft maar liefst 30 stuks 150 Watt LED-lampen, is op afstand bestuurbaar én kan dankzij de rupsbanden rijden op de meest uitdagende terreinen. Meerdere keren per dag zullen wij ons Monster demonsteren. Met de X-Mine Monster verlichten wij tevens het gehele buitenterrein.

Stand 618, hal 6

In onze stand (hal 6, stand 618) kunt u kennismaken met bijna onze gehele range machines. Wat dacht u bijvoorbeeld van de X-Solar mobiele lichtmast. Met zijn uitklapbare zonnepanelen heeft u van maart tot en met oktober gegarandeerd verlichting vanuit de goedkoopste en duurzaamste bron: de zon. En good to know, de X-Solar is vanaf eind mei uit voorraad leverbaar.
De momenteel zeer populaire MGTP 24000 TH Solar Lithium is ook van de partij. Deze hybride solar generator beschikt over een uitklapbaar zonnepaneel, heeft een 24kVA omvormvermogen en 28,7kWh accucapaciteit.

Dit is slechts een greep uit de totaal 30 machines die u verspreid over het event kunt bezichtigen. Aan elke machine hangt een productspecificatie, maar wilt u het liever persoonlijk van ons horen? Kom dan naar onze stand, wij zien u graag!

Via onderstaande knop kunt u zich registreren voor gratis toegang.

Infra Relatiedagen 2023