Skip to main content

BEREKEN NU UW
POTENTIËLE BESPARING!!!

Verminder uw CO2-uitstoot door gebruik te maken van TRIME GREEN generatoren!

In deze tijd van toenemend milieubewustzijn is het essentieel om milieuvriendelijke oplossingen te kiezen die bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Minder uitstoot

Het verminderen van onze impact op het milieu en het bevorderen van duurzame groei is onze prioriteit. Overstappen op hybride, solar-hybride of volledig elektrisch zal de CO2-uitstoot drastisch verminderen!

Geluidsreductie

Onze TRIME GREEN generatoren zijn ontworpen om stiller te zijn dan de klassieke generatoren, wat bijdraagt aan een rustigere omgeving en minder geluidsoverlast.

Hoog prestatieniveau

Een hybride, solar-hybride of een volledig elektrisch machinepark werkt vele malen efficiënter, waardoor de brandstof- en onderhoudskosten dalen, terwijl de prestaties op een hoog niveau blijven.

Levensduur & Duurzaamheid

TRIME GREEN hybride, solar-hybride of volledig elektrische generatoren zijn robuust, betrouwbaar en duurzaam gebouwd, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Kosten besparen

Geen onderhoud, tankbeurten of brandstofkosten meer! Overschakelen op hybride, solar-hybride of volledig elektrische generatoren levert u hoge besparingen op uw bouwplaats op!

VEELZIJDIG

TRIME GREEN generatoren zijn de perfecte oplossing voor bouwplaatsen, noodsituaties en voor alle andere toepassingen.

BEREKEN NU JE POTENTIËLE BESPARING

Vul onderstaand formulier in met alle vereiste gegevens, maak een nauwkeurige simulatie van de gemaakte kosten en de CO2-uitstoot in verband met uw werk en ontdek hoeveel u kunt besparen door over te schakelen van een machinepark vol klassieke generatoren naar een hybride, solar-hybride of een volledig elektrisch machinepark!

Weet u hoeveel u kunt besparen op uitstoot, diesel en kosten wanneer u overstapt van diesel naar de Trime T-Zero Line?

Door te kiezen voor TRIME GREEN stroomgeneratoren omarm je niet alleen een duurzamere en milieuvriendelijkere aanpak, maar draag je ook bij aan een schonere en gezondere wereld!

Think GREEN think TRIME

BESPAAR OP UITSTOOT- EN DIESEL KOSTEN

De inzet van een reeks machines die uniek zijn in de wereld: verlaag zowel uw ecologische voetafdruk als uw werkkosten.