Bedrijfsinformatie

TRIME is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobiele lichtmasten voor veel uiteenlopende sectoren. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van maar liefst 15.000 m². Het volledige proces van ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische- en elektrische assemblage en het testen worden hier uitgevoerd. Op deze manier kunnen we de productiekosten zo laag mogelijk houden, is een levertijd van enkele weken gegarandeerd en hebben we optimale controle over de productie om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen.

U staat als gebruiker centraal bij Trime. We zitten niet alleen achter een bureau een mobiele lichtmast te bedenken. Alleen door intensieve samenwerking met u zijn wij in staat een mobiele lichtmast te ontwikkelen die volledig op de praktijk gericht is. Dit komt tot uiting in een eenvoudige bediening, compacte vormgeving voor vervoer en eenvoudige verplaatsing. De volledige range lichtmasten is op deze manier ontwikkeld vanuit de praktijk.

Bent u op zoek naar een specifieke lichtmast voor uw toepassing buiten de bestaande range? Binnen 1 tot 2 maanden kunnen wij voor u een betaalbare mobiele lichtmast ontwikkelen en produceren, volledig afgestemd op uw wensen.

Als fabrieksvestiging zijn wij verantwoordelijk voor levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Vanuit Ridderkerk spelen wij graag in op uw wensen. U kunt ons bereiken op +31 (0) 850218255 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Trime Group bestaat uit verschillende divisies waaronder:

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Volg ons

Trime North

TRIME NORTH B.V.
FLORIJNSTRAAT 13 - 15 
2988 CL RIDDERKERK
T +31 (0)85 021 82 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.